Header image  
   
  
 
 
 
 

 
 
Bent u opzoek naar uw droom rural casa, cottage, huis, villa, land, bouwkavel in midden Portugal en goedkoop? Dan bent u op de juiste website ! De duurzame belegging in uw eigen stukje land en huis in Portugal! Eigenaar direct! Verkoop zonder makelaar!

Back to the properties

Nederlands , English

Vakantie Cottage met woonvergunning op bijna 1 hectare (8.924m2) eigen land in Portugal vlakbij Penamacor, Quinta do Forno, Centraal Portugal, district Castelo Branco

VERKOCHT

Romantisch cottage van granite steen, in prachtig natuurgebied vlakbij stadje Penamacor. De cottage is net volleidig gerenoveerd. Op 8.924m2 eigen land met eucaliptus bomen, zeer grotte cactus, 7 olijven, eikebomen, dennebonen, cork boom en jonge fruit bomen.

Het ligt in een rustig gebied zeer zonnig, op 1 hectare eigen land. De locatie is ideaal met veel bos, bergen en kleine dorpjes. In de provincie Baeira Baixa, Castelo Branco. Een prachtig natuurgebied vlakbij stadje Penamacor. Geen massa toerisme. Het stadje heeft enkele cafés, restaurants, supermarkten, banken, postkantoor, apotheek, ziekenhuis, zwembad etc, district Castelo Branco en 15 km van het spanse grens (Extremadura) Er zijn merdere atracties in de buurt zoals: Medival Castle Defense of Penamacor. 't is een National Monument. 2km naar de dorp Aldeia do Bispo met een restaurant, kleine winkels en een cafe met internet Wi Fi etc. en openbaar vervoer (bus) naar Castelo Branco en verder naar Lissabon en Oporto vliegveeld.
Een paar minuten rijden er is de Praia Fluvial da Meimoa, 11km naar Barragem de Basagueda, 20 km naar de Celtic Holy mountain van Monsanto, 25km naar Albufeira da Barragem de Marechal Carmona, 31 km naar Fundão en 46 km naar Castelo Branco. Silver Coast 2,5 uur te rijden. Er is perfect te combinieren twee prachtige landen in een keer...Portugal en Spanje.


Het vakantiehuis, Quinta do Forno genaamd ligt 1,5 km van het dorpje en heeft geen directe buuren. Dus..zeer prive. Het huisje is best geschikt voor iemand die rust zoek, veel het gezang van vogels, ligt in een heel mooi rustig omgeving omringd door heuvels.  Een gezellig huis voor een vakantie of permanente wonning in een prachtig, zonnig, met schonere lucht, warme land, met lekker eten en niet duur.

Het landhuisje heeft allees wat mensen nodig hebben en is volledig ingericht (incl de prijs), fotoprint is 81,5m2 en bevat o.a. een woonkamer/keuken, badkamer met douche, toilet , wasmachine, twee slaapkamers.  De dikke granieten muren zijn behouden, waardoor het huisje 's zomers koel blijven. In de winter kan de houtkachel gestookt worden (salamander) die brandt op hout van het eigen landgoed en de elektrisch verwarmbare slaapkamers.

De cottage heeft zeer grote patio-taras van 36m2. Er is mogelijk het huis te uitbouwen tot 200m2 of een andre aparte huis te bouwen van max. 120m2.

Internet en telefoon mogelijk, het kan ook via USB dongle.

Er is de orginele steenoven buiten waar kan een pizza of brood gebakken worden...

Naarst het huisje u kunt zonder toesteming op uw eigen land bv "Off Grid" een stacaravan, jurt of een houtenhuis met zonnepanelen nog een vakantie huis of permanente woning te maken bv. voor rural toerisme...wat u wilt....

Meer info in engels is op: http:www.centralportugalproperty.com


Cottage Penamacor Portugal

Flash Photo Gallery with more photographs.

Heeft u interesse , neemt u dan contact met mij...e'mail:: Quinta do Forno .