Header image  
   
  

 


Bent u opzoek naar uw droom rural casa, cottage, huis, villa, land, bouwkavel in midden Portugal en goedkoop? Dan bent u op de juiste website ! De duurzame belegging in uw eigen stukje land in Portugal! Eigenaren direct! Verkoop zonder makelaar!


Back to the properties

Nederlands , English

Terra 1.1 hectare (11.000m2) open, zonnig land, een nieuwe huis. Perfecte lokatie te combinieren met twee prachtige landen in een keer...Portugal en Spanje, bv.een eigen zaak te beginnen zoals B&B

Reserved

Beschrijving

De duurzame belegging in uw eigen stukje land en nieuwe huis in Portugal.

Het perceel te koop van 11.224m2 heeft een waterput voor irrigatie en t'huis gebruik( borehole). Elektriciteit is al aangesloten. Internet en telefoon is mogelijk het kan ook via USB dongle.  

Geen directe buren!!  Er is een nieuwe huis met 3 slapkamers. Het landhuisje heeft allees wat mensen nodig hebben en is volledig ingericht (incl de prijs), fotoprint is 44m2 (Er zijn twee verdipingen, maisonnette, samen 88m2) en bevat o.a. een woonkamer/keuken, badkamer met douche, toilet , wasmachine, drie slaapkamers.  Er is ook mogelijk een zonder moeite een schuur van max. 40m2 te bouwen wat kunt u later verbouwen tot een kleine woonhuisje, studio voor de gasten (bv. Men denkt een eigen zaak te beginnen zoals B&B) en een zwembad. Er liggen overal de graniete stenen die kunnen ook in de bouw gebruik worden (gratis!). Toegankelijk voor alle autos.

Het kan ook anders van uw land bv Off Grid in een stacaravan, jurt of een houtenhuis met zonnepanelen een vakantie huis of permanente woning te maken...wat u wilt.... 

Zeer prive en picturesque stukje land met mooie uitzicht. Het ligt in een rustig gebied zeer zonnig, met veel bos, bergen en kleine dorpjes. De locatie is ideaal. In de provincie Baeira Baixa, Castelo Branco. Een prachtig natuurgebied UNESCO GEO PARK, vlakbij stadje Penamacor. Geen massa toerisme. Het stadje heeft enkele cafés, restaurants, supermarkten, banken, postkantoor, apotheek, ziekenhuis, zwembad etc, district Castelo Branco en 15 km van het spanse grens (Extremadura). Er zijn merdere atracties in de buurt zoals: Medival Castle Defense of Penamacor. 't is een National Monument. 2km naar de dorp Aldeia do Bispo met een restaurant, kleine winkels en een cafe met internet Wi Fi etc. en openbaar vervoer (bus) naar Castelo Branco en verder naar Lissabon en Oporto vliegveeld.
Een paar minuten rijden er is de Praia Fluvial da Meimoa, 11km naar Barragem de Basagueda, 20 km naar de Celtic Holy mountain van Monsanto, 25km naar Albufeira da Barragem de Marechal Carmona, 31 km naar Fundão en 46 km naar Castelo Branco. Silver Coast 2,5 uur te rijden. Er is perfect te combinieren twee prachtige landen in een keer...Portugal en Spanje.

De aankoop van het perceel gebeurt onder notariële supervisie, dus volkomen veilig.
Heeft u vragen, bekijk dan eerst onze pagina www.centralportugalproperty.com (in het engels geschreven maar als nodig is kan voor u vertaald worden).

Het landschap

Flash Photo Gallery with more photographs.

Mocht uw vraag hier niet tussen staan dan kunt u contact opnemen met mij..