Header image  
   
  
 
 
 
 

 
 

VakantieHuis in Portugal vlakbij Penamacor, Quinta do Forno, Centraal Portugal, district Castelo Branco


Romantisch landhuisje van granite steen, in prachtig natuurgebied vlakbij stadje Penamacor. Geen massa toerisme. Het stadje  heeft enkele cafés, restaurants, supermarkten, banken, postkantoor, apotheek, ziekenhuis, zwembad etc, district Castelo Branco en 15 km van het spanse grens (Extremadura) op 1 hecrare eigen land. De locatie is ideaal. Er zijn merdere atracties in de buurt zoals: Medival Castle Defense of Penamacor. 't is een National Monument. 2km naar de dorp  Aldeia do Bispo met een restaurant, kleine winkels en een cafe met internet Wi Fi etc. Een paar minuten rijden er is de Praia Fluvial da Meimoa, 11km naar Barragem de Basagueda, 20 km naar de Celtic Holy mountain van Monsanto, 25km naar Albufeira da Barragem de Marechal Carmona, 31 km naar Fundão en 46 km naar Castelo Branco. Silver Coast 2,5 uur te rijden.  Er is perfect te combinieren twee prachtige landen in een keer...Portugal en Spanje.

Het vakantiehuis, Quinta do Forno genaamd is een zelfcatering vakantiehuis, ligt 2 km van het dorpje en heeft geen directe buuren. Dus..zeer prive. Het huisje is best geschikt voor iemand die rust zoek, veel het gezang van vogels, ligt in een heel mooi rustig omgeving omringd door heuvels, Een gezellig huis voor een vakantie ( 2/3 personen) met z'n tweeën in voor- of naseizoen, of te overwinteren in een prachtig, zonnig, met schonere lucht, warme land, lekker eten en niet duur.

Het landhuisje is simple ingericht van +/-55m2 (binnen), fotoprint is 81,5m2 en heeft allees wat mensen nodig hebben, bevat o.a. een woonkamer/keuken, badkamer met douche, toilet , wasmachine, twee slaapkamers.  De dikke granieten muren zijn behouden, waardoor het huisje 's zomers koel blijven. In de winter kan de houtkachel gestookt worden (salamander) die brandt op hout van het eigen landgoed en de elektrisch verwarmbare slaapkamers.
Internet voor uw laptop via USB dongle ( u koopt bv. in Vodafone winkel,10,- € per 10 uren). Het huisje is rookvrij (buiten mag u wel roken). De cottage heeft zeer grote patio-taras van 36m2, Er is de orginele steenoven buiten waar kan een pizza of brood gebakken worden...

Meer info in engels is op: http:www.centralportugalproperty.com


Quinta do Forno is verkocht ..